Compania Knorimpex

cu profil de productie și distributie elemente din beton, așteaptă  clienții cu drag in fiecare zi intre orele 08:00 – 17:00, pe strada Santaului nr. 5 / B. În acest punct de lucru, toți cei care doresc sa construiască, vor gasi tot ceea ce se produce din beton: boltari de zidarie si pentru cofrag, elemente de gard, rigole carosabile, pavaje și numeroase elemente decorative.

Dar drumul pana aici nu a fost chiar atât de ușor, haideti să călătorim înapoi în timp, până în 1992. Pe vremea aceea firma a fost infiintata de doi frați din Cadea: Varga Gyula si Varga Tibor. Pe atunci au produs doar boltari de beton, cu doar doi angajați prin metode foarte primitive și cu mașini de o performanța scazuta. Inițial și malaxarea betonului a fost rezolvat manual. După anul 1996 au ajuns la pasul următor, și au extins oferta cu stalpi de balustrada și de rezistenta, despre care nici nu s-au gandit cât de mare succes va avea. Stalpii s-au vândut nu numai în zona, dar au fost livrati și în județul Cluj. Desigur, între timp au reușit sa modernizeze productia, au cumpărat un malaxor de beton mai mare, iar din Italia a fost achiziționata o mașină de produs boltari second hand.

Realul succes a avut loc in 2003, după ce punctul de lucru închiriat pana atunci a fost achiziționat cu ajutorul unui credit bancar, iar în anul următor fratii au cumpărat si terenul din vecinatete.

În prima locatie de 2530 de metri patrati se face producția până în prezent, iar în cea din urmă se face depozitarea pe 1.800 de metri pătrați. În 2006, din nou au reușit să-si extindă lista de vanzari, au început productia tuburilor de beton, pavajelor si bordurilor. În acest moment, numărul angajaților a ajuns la 10 de persoane. În 2007, pentru confortul clientilor, și din cauza pietei competitive, a fost necesara achiziționarea unui camion cu macara, care a asigurat servirea calitativa a clienților, dar a facilitat, de asemenea si activitatea angajaților. În vara anului 2009 au profitat de oportunitatile oferite de către Ministerul Finanțelor, prin care au reușit punerea în funcțiune a unui malaxor de beton industrial computerizat de performanta. Acest pas a facilitat productia, dar a și accelerat-o foarte mult, sa nu mai vorbim de confortul lucrătorilor.

Criza economică globală, desigur a afectat și firma Knorimpex, dar cu munca grea au reușit să supraviețuiască. In 2012, cu lansarea producției de placute carosabile din beton au reușit sa realizeze  un profit semnificativ. Și dacă toate acestea nu sunt de ajuns, în 2014 prin continuarea producției acestui element, cifra de afaceri a companiei a crescut cu aproximativ 30% din, rezultat cu care firma a ocupat primul loc in TOP PROFIT ROMANIA  privind fabricarea produselor din beton pentru constructii, in judetul Bihor.

Cu acesta am parcurs scurta istorie a firmei și am ajuns in prezent, unde 19 angajați lucrează in cadrul companiei cu care conducerea s-a străduit întotdeauna la o relatie familiara, îmbunătățind astfel și fiabilitatea firmei. Pentru dezvoltarea continua a personalului, ajuta instruirea angajaților la un nivel ridicat, prin finantarea diferitelor cursuri si lucrări practice.

În anul 2017 firma a reuşit să amenajeze  un nou punct de producție, în comuna Biharia, la capătul dinspre Oradea. Aici se gasesc tuburile din beton pentru dezvoltari urbane majore.

Pentru managerii firmei este importanta mentinerea relațiilor bune cu partenerii existenti,  dar sunt deschisi pentru afaceri cu noi antreprenori și întreprinderi. Pot să ofere asistență pentru toti, fie vorba de persoane fizice, antreprenori mici sau mari. Se așteaptă în continuare cumparatorii din alte județe, caci au clienți vechi din judetele Arad, Satu Mare sau Cluj. După cele aratate mai sus motoul firmei Knorimpex ar putea fi fiabilitate, comunicare și parteneriat in egalitate!

KNORIMPEX SRL
Oradea – Episcopia Bihor, str. Santaului nr. 5
Tel. 0752/243496, 0746/112854
www.knorimpex.ro
e-mail: [email protected]